Speak til E-læring

En helt afgørende faktor for e-læring er den voiceover som bliver brugt. Det er selve stemmen og kvaliteten af optagelsen, der gør hele forskellen.

Vores professionelle speakere er ikke bare gode til at tale – de er fremragende til at formidle budskaber og til at skabe præcis den stemning og dynamik, som der er behov for.

Lydbogsindtaling

Vi har i flere år indspillet og produceret mange lydbøger, både for voksne og børn. Uanset om oplæseren er forfatteren selv eller en professionel speaker, så gælder det om at få det maksimale ud af den pågældende person. Det handler om at skabe en tryg og behagelig atmosfære, afstemme forventninger til f.eks. udtalelse og ’energi’ i forhold til manuskriptet og give god og konstruktiv vejledning undervejs.

Podcasts

For at man kan få det fulde udbytte af en podcast, så kræver det, at lydoptagelsen og indtalingen er lavet i høj kvalitet – hvilket bl.a. vil sige optagelse i et ‘lyddødt’ rum så unødig støj undgås, den rigtige stemme, en professionel mikrofon og en korrekt efterbehandling af indspilningen.

Vi har faciliteterne, speakerne og dygtige lydteknikere, så dit podcast kommer til at sidde lige i øjet og vi kan tilbyde både enkeltoptagelser og dialogoptagelser (mellem 2 personer på samme tid).

Speak til radio og TV reklamer

Vi tilbyder færdig lydproduktion af reklamer til radio- og TV-spots eller råindspilning, som efterfølgende bearbejdes af kunden selv. Uanset hvilken løsning der vælges, er kunden er mere end velkommen til selv at være med ved lydindtalingen, og dermed have mulighed for at kvalitetssikre indspilningen med det samme. Der er også mulighed for opkobling via Skype, så f.eks. fjerntboende danske eller udenlandske kunder også kan være ’med’ under indspilningen.

Få lydmixet optimeret til direkte brug på radio- og TV-stationen, og tilpasset det maksimale lydniveau i forhold til den afviklende kanals standard.

Speak til VoiceOver

Brug speak til voiceover til firmapræsentationen, produktpræsentationen eller dokumentarprogrammet.

Uanset hvilken type voiceover der er tale om, er det vigtigt at stemmen, formidlingen og hastigheden er timet præcist i forhold til det pågældende medie.

Studiets erfarne teknikere sikrer det kvalitative output hvad det tekniske angår, og i høj grad også hvad formidlingsformen angår.

Speak til VoiceResponse

Lyd i høj kvalitet, der trods komprimering går klart igennem.

Traditionelt har denne del af vores arbejde haft stor betydning, da det var os, der producerede Danmarks første voiceresponse løsninger til automatiserede telefonsystemer.

Vi var således med fra den spæde start med analoge og digitale talemaskiner i Danmark og er fortsat dem, der laver lydindspilningerne til mange af de store og landsdækkende voiceresponse systemer.

Virksomhedens telefonistemme

Stemmen i telefonen er virksomhedens ansigt udadtil. Gå derfor ikke på kompromis på det område.

Du kan vælge enten at benytte en af Multimediestudiets professionelle stemmer eller egen stemme fra jeres virksomhed.

Vi har stor erfaring med at lave lyd mange typer telefonisystemer. Ud fra jeres manuskript indspiller vi de ønskede fraser (tekstbeskeder) og navngiver dem, så det er enkelt for jer at finde rundt i.

Vi leverer de ønskede fraser i det lydformat, som netop jeres telefonssystem bruger, og sørger for optimalt lydniveau og kvalitet i forhold til det specifikke system. Vore teknikere har dybt kendskab til de forskellige call flows og kender derfor også metoderne til, hvordan jeres telefon kunder informeres korrekt. Det gælder for alle indspilninger, at vi har stort fokus på betoninger, tempo og det rigtige ’smil’ i stemmen.

Synstolkning

Synstolkning er en tjeneste for blinde og svagtseende, hvor en ”tolk” indtaler en beskrivelse af, hvad der sker i billedet og dermed gør det muligt at følge med i handlingen uden at kunne se. Det laves som et særligt lydspor, som sendes samtidig med billedsiden til en film eller et tv-program.

Multimediestudiet samarbejder med filmselskaber og public service kanaler om at lave synstolkning til diverse produktioner – primært på dansk.

Derudover har vi samarbejde med dygtige speakere/tolke på området, som formår at udarbejde og indtale levende og beskrivende manuskripter til synstolkningen.

Har du brug for speak til e-læring, radioreklame, voiceover, telefoni eller andre projekter – så har vi stemmen til det.

Lad dig inspirere af demoerne i vores speakersøgning.