“Multimediestudiet er altid vores førstevalg, når vi skal bruge danske voiceovers til vores internationale lydproduktioner. Meget professionel, fleksibel, og altid til tiden!”

“If Forsikring har brugt Multimediestudiet som den foretrukne samarbejdspartner for lydoptagelser i Skandinavien og de baltiske lande i mange år.

Vi er meget tilfredse med kompetenceniveauet og leverancerne fra Multimediestudiet, og med kvaliteten af speakere som virksomheden har i porteføljen. Vi giver vores bedste anbefalinger til Multimediestudiet.”

“Multimediestudiet er en meget kompetent og fleksibel samarbejdspartner, som vi har arbejdet sammen med ved adskillige projekter. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og ikke mindst det færdige produkt. Jeg kan absolut anbefale Multimediestudiet.”

“Multimediestudiet er garant for god kvalitet. De leverer altid hurtigt og sikkert arbejde, som er højt værdsat af vores mange lydbogsfans. Det er altid en fornøjelse at komme på besøg i studiets hyggelige lokaler, hvor man hver gang bliver budt på kaffe og en hyggelig snak. Jeg vil til hver en tid anbefale Multimediestudiet!”

“Multimediestudiet er fleksible og arbejder i et højt tempo uden at gå på kompromis med kvaliteten.”

“Multimediestudiet skaber en stemning af lige dele nærvær og ro. Det gør indlæsningen tryg og enkel. Bogen nærmest indtalte sig selv.”

“At samarbejde med Multimediestudiet er, som at samarbejde med gode kollegaer fra en anden afdeling i virksomheden, man selv kommer fra. Kommunikationen er uformel, men seriøs og professionel. Den faglige kompetence er høj, ligesom kvaliteten af det leverede produkt. Således er jeg altid tryg ved at få foretaget indspilninger af talemeddelelser i Multimediestudiet.”

“Jeg har arbejdet sammen med Multimediestudiet omkring udskiftning af hele vores callflow og alle vores speaks. Lige fra den første kontakt på hjemmesiden til slut har det været et meget professionelt og godt samarbejde. Det er meget tydeligt, at det er professionelle vi har med at gøre – der er ikke mange spørgsmål og opgaven ligger leveret over forventning til aftalte tidspunkt. Jeg kan kun medgive Multimediestudiet mine allerbedste anbefalinger.”

“Det er en stor fornøjelse at samarbejde med Multimediestudiet. Faglig sparring og kvalitet er i top, og der er stor lydhørhed over for individuelle behov og ønsker til samt kvalitetssikring af produkterne.”

Ring og få en uforpligtende snak på 70 20 30 90, kom forbi til en kop kaffe eller send en e-mail på kontakt@multimediestudiet.dk.
Vi glæder os til at hjælpe dig videre og forhåbentlig være en del af dit næste lydprojekt.